bukva  старите тавани и мазета се крият куп съкровища. За някои от собствениците им те са ненужни и непотребни и при разчистването се оказват на боклука. Такава беше съдбата и на този стол, открих го мръсен и покрит с паяжина, липсваше седалката, но дървената му  конструкция беше здрава. Нужно беше само време търпение и сръчни ръце, за да се превърне в част от интериора на новата стая на дъщеря ми.

 

_DSC6825

 

 

IMG_5370

 

 

graphic

 

 

IMG_6312

 

 

IMG_6373

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

В полите на Родопите arrow-right
Next post

arrow-left Големите промени II част
Previous post

  • Иван Петров

    29.03.2014 at 9:00 | Отговор

    Забързани в нашето ежедневие, ние не обръщаме внимание на обикновенните, дребните и старите неща. Ние сме над тези неща, опиянени от своята неповторимост. Забравяме, че във всеки предмет има и вложена душа. А душата е и идея, е и надежда. Гледайки новата идея или проект, да ме извини авторката, не знам как да го нарека, моите адмирации, Браво!
    Ще рече някой, „един обикновен и захвърлен стол е реновиран, какво толкова“. А как изглежда сега а? А розата? Кара ли те да се замислиш, кара ли билярдната топка горе в главите ни да се „движи“. Ето това е, почвайки да забелязваме дребните неща и да им се радваме. Нищо, че някой преди нас се е сетил. Вече почвам да се оглеждам, какво старо имам в къщи.
    Още веднъж поздравления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.