„Добре дошли“ или „Hoş geldiniz”, езикът няма значение, има значение само сърдечността, с която те канят. Усещала съм това чувство многократно, когато съм прекрачвала прага на този дом, стопаните му са хора, които умеят да канят хората не само в дома си, но и в сърцата си. Тяхната къща е винаги шумна и отворена за гости, приятели и роднини от близки и далечни места. Всеки един опитал от вкусната храна и усетил топлото отношение на домакините мечтае да се върне отново. Вече повече от петнадесет години познавам това прекрасно семейство, за това не се изненадах, когато ме помолиха да проектирам част от дома им а желанията им бяха съобразени с комфорта на Негово Величество Госта.

Основната ми задача, бе да преразпределя пространството така, че да остане отворено, уютно и стилно, да внушава солидност, трайност и вкус или с две думи да им служи добре и да ги представя добре!

Надявам се и в обновеният си дом, да продължават да изпитват удоволствието от споделената храна и общуването с многобройните си приятели.

 

1

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

final

 

 

500

 

 

before

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Дом по мярка arrow-right
Next post

arrow-left Приказка върху дърво
Previous post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.