Тази година платформата dibla.com организира конкурс – „ПРОпорция“ | Dibla Design Awards 2016 – първият по рода си национален конкурс за продуктов и интериорен дизайн. В категорията Продукт дизайн – „ОБОСОБЕНА ЗОНА ЗА РАЗГОВОРИ В OPENSPACE ОФИС“ съвместно с инж. диз. Христина Иванова- Килфанова (Unicato design studio) проектирахме и представихме проекта ни Atmosphera.  

Горди сме да споделим, че в състезанието с още 92 проекта, нашата работа бе номинирана и отличена с награда от списание МАГАЗИН Интериор, дизайн, архитектура.

Идеята на Атмосфера е създаването на среда, обстоятелства настроение и дух в рамките на едно открито работно пространство. Две сфери, повдигнати визуално от земята, обгърнати в синкаво металическо сияние… Ниска естествена растителност се отразява в основата на сферите…Ухае на градина… Сферичната форма се откроява ненатрапчиво и дава основание за предстояща глътка свеж въздух в релаксираща обстановка. Среща с колега, презентация пред клиент или просто усамотение с чаша кафе… Интериорът е решен в меки, ненатрапчиви цветове, дифузна светлина, която да успокои зрението.Облите форми на мебелите, липсата на визуална връзка с външната работна среда дават възможност за цялостна почивка на сетивата. Едновременно с това интерактивната стена, позиционирана в едната част на пространството е възможност за извършване на презентации
пред клиенти или пък просто споделяне на идеи пред колеги…

 

cam-1

 

 

cam-2

 

 

cam-3

 

 

cam-4

 

prt1

 

prt02

 

gramota____

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bedtime stories - Номинация в "ПРОпорция" | Dibla Design Awards 2016 arrow-right
Next post

arrow-left Кабинетът на Директора
Previous post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.