В новопостроена жилищна сграда в столичния квартал Младост този апартамент започна своя нов живот с елегантна, модерна и балансирана визия. Представата на собственика за бъдещия

му дом бе семпла и ясна – да е удобен и лесен за живеене.

Пространството от 65 кв.м е разпределено между голяма дневна с кухня и трапезария, две спални и баня. За водещи цветове и текстури в концепцията на интериора заложих на актуалните бяло, сиво (графит) и дърво.

Основното и най-голямо помещение в жилището е условно разделено на две зони – това на кухнята с максимално прибрана композиция, давайки възможност да се разположи маса за хранене, и зоната с меката мебел и телевизор. Акцентът тук е декоративният бял камък с геометрични форми и триизмерен ефект, който се превърна в своеобразно пано на стената. Скромното, но не и незабележимо жълто присъствие на масичката и декоративните възглавници, придадe настроение и дух на мястото.

В основната спалня дървесната текстура на ламперията и паркетът внесоха плътност и усещане за уют. По дължина на едната стена е разположена композиция с място за съхранение и вградено работно място.

Втората спалня – решена в спокойни сиви тонове, е обзаведена пестеливо, но с всички необходими елементи, за да предложи комфорт при престой на бъдещите гости на домакина –двойно легло с нощни шкафчета, както и място за оставяне на багаж.

Банята следва общата концепция на интериора – водещата бяла гланцова текстура на фаянса в комбинация с цветния геометричен растер на декорните плочи допълниха усещането за по-светло, по-просторно и уютно пространство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

arrow-left Жилище на 24 кв. м
Previous post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.