Първо място в конкурса на KARE

Своите първи стъпки марката KARЕ прави преди повече от тридесет години, отваряйки неголям магазин в Мюнхен. Основната идея на двамата основатели на марката – Петер Шьонхофен и  Юрген Райтер е да предлагат собствени авторски, мебели, осветителни тела и аксесоари със смел, нестандартен и уникален дизайн на достъпни цени. Формулата се оказва успешна и днес KARE е глобален бранд, с над 60 магазина по цял свят a продуктите на марката могат да се видят както в интериорите на частни домове, така и в хотели, ресторанти, офиси, телевизионни предавания и студия или като част от декора на музикални клипове.

Тази година за пръв път в своята история КАRE организира конкурс – „Състезание с въображението“, отправяйки предизвикателство към нас дизайнерите да „творим  извън границите на стандартното обзавеждане“ използвайки минимум по един продукт от всяка категория нейни продукти.

„Удоволствие преди всичко“

Тема : “Хедонизъм в повече”

Сам по себе си класическият стил е изящен, величествен и ефектен. Спалня издържана в този стил създава атмосфера на разкош и елегантност.

Проектът „Удоволствие преди всичко” e модерен и съвременен прочит на класическата спалня, вдъхновен от етическото учение – хедонизъм, според което най-висшата цел на човешкия живот е удоволствието. Интериор създаден за човек, който умее да се наслаждава на живота и да взема всичко от него : „Тук и сега“.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
С етикети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.